Sapore di Sole Bio makaron Gigli Cappelli & Monococco z pełnoziarnistej semoliny z pszenicy durum, 400 g
Nie zawiera jajek
15,35 zł 17,99 zł -15%
(38,38 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Wyprodukowano w Toskanii
- Z pszenicy durum i orkiszu
- Bardzo krótki czas gotowania
Nr art.: EF-592105, Zawartość: 400 g, EAN: 8052286873856
Opis
Twardy pszenny makaron semolinowy bez jajek. Delikatnie wytwarzany w Toskanii z pszenicy durum i orkiszu jednoliściennego.
Czas gotowania: 4 - 5 minut
Marki: | Sapore di Sole |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Pochodzenie: | Włochy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Pochodzenie surowca: | Włochy |
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1503 / 359 kj / kcal |
tłuszcz | 2,5 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,6 g |
w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe | 1,4 g |
w tym proste nienasycone kwasy tłuszczowe | 0,4 g |
węglowodany | 70 g |
w tym cukier | 2,9 g |
substancje balastowe | 4,3 g |
białko | 12 g |
sól | 0,32 g |