Rustichella d'Abruzzo Bio spaghetti z mąki kukurydzianej, bezglutenowy

Zdrowy makaron

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Ekologiczne spaghetti z mąki kukurydzianej nie zawiera glutenu i dlatego jest świetną alternatywą dla makaronu z pszenicy durum. Kukurydza pochodzi z kontrolowanych upraw ekologicznych.

Używaj spaghetti z mąki kukurydzianej jak zwykłe spaghetti. Szczególnie polecany w połączeniu z sosami na bazie oleju lub masła i oczywiście z sosami pomidorowymi oraz jako aglio-olio-peperoncino (czosnek, olej i chilli).

Zalecany czas gotowania: 7 - 9 min.

Marki: Rustichella d'Abruzzo
Pochodzenie: Włochy

ocen klientów po polski dla Rustichella d'Abruzzo Bio spaghetti z mąki kukurydzianej, bezglutenowy

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Bio spaghetti z mąki kukurydzianej, bezglutenowy", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder