Kolendra do gotowania
Kolendra: 17 artkułów
-
Sonnentor Kolendra, 15 g
- Słodko-kwaśny aromat
- Idealna do tajskiego curry & Guacomole
- Intensywny smak
-
Cosmoveda Organiczna mielona kolendra, 70 g
- Nasiona i liście bogate w linalol i kumarynę,
- Składnik curry
-
Classic Ayurveda Organiczna mielona kolendra, 40 g
- Gorzki i ostry
- Równoważy wszystkie 3 dosze
- Promuje Agni
-
KOTÁNYI Kolendra mielona, 30 g
- Orzechowy smak
- Słodko-ostry smak
- Zapewniają orientalne nuty
-
Cosmoveda Organiczna kolendra w całości, 60 g
- Nasiona i liście bogate w linalol i kumarynę,
- Składnik curry
-
KOTÁNYI Kolendra cała, 28 g
- Łagodny-korzenny smak
- Do potraw indyjskich
- Przypomina pomarańcz i cynamon
-
KOTÁNYI Kolendra - cała, 250 g
- Słodki, aromatyczny smak
- Idealna do wypieków
- Pikantny składnik
-
ConFusion Organiczna kolendra mielona, 40 g
- Świeża i pożywna
- Do wielu różnych mieszanek przypraw
-
Classic Ayurveda Organiczna cała kolendra, 60 g
- Gorzki i ostry
- Równoważy wszystkie 3 dosze
- Promuje Agni
-
Österreichische Bergkräuter Kolendra, cała, 40 g
- Ostry smak
- Gorzki aromat
- Uniwersalne zastosowanie
-
Classic Ayurveda Cięte liście organicznej kolendry, 15 g
- Przyjemnie pikantny
- Do sałatek, zup i warzyw
- Idealny do ryb, drobiu i mięsa
-
KOTÁNYI Kolendra liście krojone, 100 ml (11 g)
- Delikatny aromat
- Pochodzi z regionu śródziemnomorskiego
- Uniwersalna
-
Ehrenwort BIO liście kolendry z Austrii, 13 g
- Aromatyczna świeżość
- Udoskonali zimne i ciepłe potrawy
- Z austriackiej uprawy ekologicznej
Wszystkie ceny zawierają VAT