Kminek do gotowania
Kminek: 16 artykuły
-
Cosmoveda Organiczny mielony kmin, 18 g
- Słodko-ostre nuty
- Do dań z kapustą i ziemniakami
- Do zup i sosów
-
Sonnentor Kminek, mielony (60 g)
- Ostry, słodko-gorzki smak
- Charakterystyczny smak
- Bardzo orzeźwiający
-
Alnatura Bio kminek, 50 g
- Do dań pikantnych i wypieków
- Cierpki i pikantny smak
- Całe nasiona
-
KOTÁNYI Kmin rzymski mielony, 40 g
- Przyjemna świeżość
- Doskonały do zup i gulaszu
- Ma mocny, słodki zapach
-
Cosmoveda Ajwain cały organiczny, 20 g
- Dobrze komponuje się z ziemniakami i pieczywem
- Podobny w smaku do tymianku
-
KOTÁNYI BIO Kminek cały, 55 g
- Cierpki i aromatyczny smak
- Idealny do chleba i wypieków
- Doskonale pasuje do potraw z warzywami i ziemniakami
-
Cosmoveda Ajwain mielony organiczny, 25 g
- Idealne do ziemniaków i roślin strączkowych
- Pasuje do ciast i chleba
-
Cosmoveda Organiczny kmin w całości, 25 g
- Słodko-ostre nuty
- Do dań z kapustą i ziemniakami
- Do zup i sosów
-
-
KOTÁNYI Kminek - mielony, 290 g
- Smak ziołowo-korzenny, lekko palący-gorzki
- Idealny do pieczonej wieprzowiny
- Subtelna nuta cytrusowa
-
KOTÁNYI Kminek - cały, 394 g
- Cierpki i pikantny, aromatyczny smak
- Doskonały do chleba i wypieków
- Olejki eteryczne
-
KOTÁNYI Kminek cały, 100 g
- Kminek z Austrii
- Aromatyczny smak
- Do chleba i wypieków
-
KOTÁNYI Kminek mielony, 100 g
- Cierpki i ziemisto-ciepły aromat
- Do dań pożywnych i tłustych
- Lekka goryczka
-
KOTÁNYI Kminek cały, 32 g
- Cierpki i korzenny smak
- Wyjątkowo aromatyczny
- Do pieczywa i pieczeni wieprzowej
-
Herbaria Kminek cały, 70 g
- Z upraw ekologicznych
- Intensywny smak
- Do chleba i pieczeni
-
Herbaria Kminek bio, 40 g
- Lekko gorzki smak
- Szklane opakowanie
- Możliwość ponownego napełnienia