Jagody jałowca do gotowania
Jagody jałowca: 7 artkułów
-
Sonnentor Jagody jałowca, 35 g
- drewniany-słodki smak
- Ciemne purpurowe jagody
- Uniwersalne zastosowanie
-
Wiberg Jałowiec, cały, 400 g
- Lekko gorzki i żywiczny w smaku
- Nuta aromatyczno-korzenna
- Idealny do dań z dziczyzny
-
KOTÁNYI Owoc jałowca, 275 g
- Przyjemny żywiczny smak
- Korzenno-aromatyczny
- Lekko gorzki
-
KOTÁNYI Jagody jałowca całe, 32 g
- Pikantny, słodki smak
- Wspaniały aromat
- Do kapusty kiszonej i pieczeni
-
Cosmoveda Jagody jałowca całe BIO, 60 g
- Nuta lekko żywiczna
- Wszechstronne zastosowanie
- Surowy produkt spożywczy
-
Österreichische Bergkräuter Jagody jałowca, 50 g
- Sprawiają, że potrawy są lekkostrawnne
- Idealny do wielu potraw mięsnych
- Leśno - pikantny aromat
-
Regional Co. Jagody jałowca, 40 g
- Idealne do przyprawiania
- Dobrze komponują się z obfitymi daniami
- Aromat owocowo-gorzki
Wszystkie ceny zawierają VAT