Bazylia do gotowania
Bazylia: 6 artkułów
-
KOTÁNYI Bio Bazylia otarta, 17 g
- Do potraw kuchni śródziemnomorskiej
- Dobrze łączy się z pomidorami
- Przyjemny aromat
-
KOTÁNYI Bazylia otarta, 10 g
- Delikatne suszone
- Do potraw kuchni śródziemnomorskiej
- Do sosów pomidorowych, pizzy i zapiekanek
-
KOTÁNYI Bazylia starta, 65 g
- Z aromatami goździków, pieprzu i mięty
- Idealna do dań mięsnych i rybnych
- Bogata w olejki eteryczne
-
Herbaria Bazylia bio, 15 g
- Pocięta
- Delikatnie suszona
- Opakowanie wielokrotnego użytku
-
Cosmoveda Posiekana bazylia BIO, 100 g
- Przyjemnie pikantny
- Wszechstronne zastosowanie
- Surowy produkt spożywczy
Wszystkie ceny zawierają VAT