Ciasta i słodkie wypieki z całego świata
Ciasta: 67 artkułów
-
Fiasconaro Panettone z kandyzowanym jabłkiem i cynamonem, 500 g
- Wyjątkowo świąteczny smak
- Bez rodzynek
- Śliczne opakowanie
-
Pasticceria Marabissi Panforte z daktylami i migdałami, 100 g
- Z kandyzowanymi pomarańczami
- Udoskonalone miodem i melonami
- Pasuje do sera, drobiu i grzanego wina
-
Merak Baklava, 500 g
- Idealna do herbaty lub kawy
- Tradycyjny, słodki wypiek
- Nadziewany orzechami włoskimi
-
Bio Family Bio jogurtowe ciasto ze śliwkami, 210 g
- Puszyste, piaskowe ciasta
- Jako deser, prowiant i inne
- Zawiera jogurt i jajka
-
Sapore di Sole Pan Dolce Caffè e Fondente, 500 g
- W 100% roślinne
- Z syropem z agawy
- Lekki smak kawy
-
Galup Panettone z glazurowanymi kasztanami, Christmas Edition (1.000 g)
- Słodkie ciasto drożdżowe z polewą z orzechów laskowych
- Z glazurowanymi kasztanami
- Świąteczny deser
-
Sapore di Sole Natale classico Arancia e Uvetta, 700 g
- 100% wegańskie
- Z gorzką czekoladą
- Słodki smak pomarańczy
-
Sapore di Sole Cuore di farro Cranberry e Gelso, 500 g
- Receptura w 100% roślinna
- Wykonane z zakwasu
- Słodzone syropem z agawy
-
Viani Alimentari Panettone Tradizionale, 500 g
- Ciasto drożdżowe
- Z sułtankami
- Z kandyzowaną pomarańczą
-
Galup Panettone z kroplami czekoladowymi w metalowej puszce, 1.000 g
- Bez rodzynek ani kandyzowanych owoców
- Delikatna polewa z orzechów laskowych
- Z migdałami i kryształkami cukrowymi
-
Galup Panettone tradycyjny w celofanie, 100 g
- Puszysta i lekka tekstura
- Z sułtankami i kandyzowanymi owocami cytrusowymi
- Z Włoch
-
Merak Tulumba, 500 g
- Wypiek z ciasta parzonego
- Smażone na złoto-żółty kolor
- Polane syropem cukrowym
-
Sapore di Sole Stella di farro Gocce di Cioccolato, 750 g
- Roślinna receptura
- Z kawałkami czekolady
- Idealne na świąteczny stół
-
Olivieri 1882 Pandoro Classico, 750 g
- Ciasto drożdżowe
- O smaku cytrynowym
- Z zakwasu
-
Viani Alimentari Panettone al cioccolato e uvetta, 300 g
- Ciasto drożdżowe
- Z czekoladą
- Z sułtankami
-
Pasticceria Marabissi Panforte z figami i orzechami włoskimi, 100 g
- Słodkie i aromatyczne
- Tradycyjne ciasto z przyprawami
- Idealne do sera, czerwonego wina i espresso
-
Olivieri 1882 Panettone Vegano, 500 g
- Wegańskie ciasto drożdżowe
- Z sułtankami i pomarańczami
- Z margaryną z oleju słonecznikowego
-
Olivieri 1882 Panettone Marron Glace, 1.000 g
- Ciasto drożdżowe
- Z kandyzowanymi kasztanami
- Złocistożółte, soczyste ciasto
-
Pasticceria Marabissi Panforte z czekoladą, 100 g
- Aromatyczne owoce i gorzka czekolada
- Oryginalny specjał z Toskanii
- Klasyczne ciasto przyprawowe
-
Sapore di Sole Stella di farro Verona classic, 750 g
- W 100% roślinny
- Wykonane z zakwasu
- Z cukrem pudrem
-
Fiasconaro Dolce & Gabbana - Panettone z pistacjami sycylijskimi, 1.000 g
- Ciasto z polewą czekoladową
- Z kremem pistacjowym w szklance
- Zawiera nóż do smarowania
-
Fiasconaro Dolce & Gabbana - Panettone z cytrusami i sycylijskim szafranem, 500 g
- Ekskluzywne metalowe pudełko
- Z naturalnego zakwasu
- Charakterystyczne aromaty
-
Zotter Schokoladen Bio ciasto w słoiku - marcepan, 100 g
- Jak świeżo upieczone
- Doprawione olejkiem różanym
- Do spożywania na zimno i ciepło
-
Galup Panettone z białą czekoladą i karmelem, 1.000 g
- Biała czekolada i karmel
- Puszyste i lekkie ciasto drożdżowe
- Wyjątkowy deser
Wszystkie ceny zawierają VAT