Montaraz Szynka Jamón Ibérico de Bellota, 50 g
Intensywna, lekko słona i słodka
84,00 zł
(1.680,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Z wolnego wybiegu i karmione wyłącznie żołędziami
- Min. okres dojrzewania 36 miesięcy
- Ręcznie cięte
Nr art.: DF-5232, Zawartość: 50 g, EAN: 8437011582713
Opis
Pata Negra, najlepsza szynka z Hiszpanii, krojona ręcznie szablą szynkową. Od tuczu żołędziami, gdzie na jedną świnię potrzeba jednego do dwóch hektarów dębowego lasu. Okres dojrzewania wynosi co najmniej 36 miesięcy. Smak jest prawie nie do opisania i powinien go odkryć każdy smakosz.
Wskazówka: przed spożyciem szynka powinna leżeć przez co najmniej 30 minut w temperaturze pokojowej!
Marki: | Montaraz |
---|---|
Pochodzenie: | Hiszpania |
Składniki
- wieprzowina
- sól morska
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1336 / 319 kj / kcal |
tłuszcz | 19,8 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6,5 g |
węglowodany | 1 g |
w tym cukier | 0 g |
białko | 34,7 g |
sól | 4,56 g |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Montaraz Szynka Jamón Ibérico de Bellota
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja