Montaraz
¡Jamon, jamon!
120-letnie doświadczenie w produkcji ekskluzywnych wyrobów mięsnych czyni Montaraz wiodącym dostawcą wybitnych hiszpańskich specjałów wędliniarskich. Najlepsze składniki, tradycyjny proces produkcyjny i wielka miłość do niezwykłych przysmaków kulinarnych tworzą wyjątkowe hiszpańskie przysmaki.
Montaraz: 3 artykuły
-
Montaraz Kiełbasa Salchichon Ibérico naturalna z iberyjskiej świni Pata Negra, 300 g
- W naturalnym jelicie
- Najlepsze składniki
- Ze świni na wolnym wybiegu
-
Montaraz Kiełbasa Chorizo Ibérico naturalna z iberyjskiej świni Pata Negra, 300 g
- Ze świni na wolnym wybiegu
- Pikatnie przyprawiona
- W naturalnym jelicie
-
Montaraz Szynka Jamón Ibérico de Bellota, 50 g
- Z wolnego wybiegu i karmione wyłącznie żołędziami
- Min. okres dojrzewania 36 miesięcy
- Ręcznie cięte
Wszystkie ceny zawierają VAT