Marcato Nakładka Impastatrici - Spaghetti
Dla pysznego i pięknie wyglądającego spaghetti
283,00 zł
(włącznie z kwotą VAT 23% - plus koszty dostawy)
-
Marcato
Nakładka Impastatrici - Lasagnette
Zrób sam smaczny makaron
283,00 zł -
Marcato
Nakładka Impastatrici - Fettuccine
Dla pysznego i pięknie wyglądającego fettuccine
283,00 zł -
Marcato
Nakładka Impastatrici - Capellini
Dla pysznego i pięknie wyglądającego Capellini
283,00 zł -
Marcato
Nakładka Impastatrici - Trenette
Dla pysznego i pięknie wyglądającego Trenette
283,00 zł -
Marcato
Nakładka Impastatrici - Spaghetti
Dla pysznego i pięknie wyglądającego spaghetti
283,00 zł -
Marcato
Nakładka Impastatrici - Lasagna
Dla pysznej i pięknie wyglądającej lasagne
338,00 zł
Właściwości i zalety
- Akcesorium do maszynki „Pasta Fresca”
- Ze stali chromowanej
- Typ: Spaghetti
Nr art.: XMW-MAR-AE-150-SPA, Zawartość: 1 Sztuka, EAN: 8000011000268
Opis
Akcesorium do maszynki do makaronu lub maszynki do ugniatania ciasta „Pasta Fresca” to wysokiej jakości przystawka do przygotowywania spaghetti.
Spaghetti to jeden z najpopularniejszych rodzajów makaronów. Mają one okrągły kształt makaronu o średnicy 2 mm. Zalecana grubość arkusza ciasta to pozycja nr 4 na maszynie do makaronu.
Smakuje i wygląda wspaniale!
Aluminiowe wałki mają lekko chropowatą powierzchnię, co sprawia, że makaron jest lekko porowaty, dzięki czemu przygotowane sosy znacznie lepiej przylegają.
- Szerokość: 150 mm, nacięcie: 2 mm
- Produkt w całości został wyprodukowany przez firmę Marcato we Włoszech
- Akcesorium wykonane jest ze stali chromowanej
- Powiązane rolki są wykonane z anodowanego stopu aluminium dopuszczonego do kontaktu z żywnością
- Grzebienie wykonane są z żywicy polimerowej, aby uniknąć pyłu metalicznego
Montaż:
Akcesorium można łatwo przymocować dzięki złączu bagnetowemu z boku maszyny. Po złożeniu jest całkowicie stabilne.
Czyszczenie:
Za pomocą szmatki lub pędzla. Grzebienie można zdejmować. Nie nadaje się do zmywarki.
Rozmiar:
18,5 x 8,5 x 5 cm
Marki: | Marcato |
---|---|
materiał: | aluminium, stal |