KoRo Cukier daktylowy bio

Nuta egzotyki

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Cukier daktylowy KoRo jest wytwarzany z daktyli Deglet Nour i nadaje słodyczom wspaniałej nuty. Delikatna słodycz cukru daktylowego z lekkim miodem i nutą karmelu jest idealna do dodania odrobiny egzotycznego smaku podczas gotowania lub pieczenia.

Cukier daktylowy ma również tę zaletę, że jest kompletnym pokarmem, ponieważ jest wytwarzany bezpośrednio z całych mielonych daktyli, ma aż 11 g błonnika na 100 g.

Uwaga:
Niestety cukier daktylowy nie nadaje się do kawy i herbaty, ponieważ nie jest rozpuszczalny w wodzie. Dzięki temu jest jeszcze lepszy do gotowania i pieczenia.

Marki: KoRo

ocen klientów po polski dla KoRo Cukier daktylowy bio

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Cukier daktylowy bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder