Gutbehütet Pilzmanufaktur Makaron gniazdka z grzybami, 300 g
Wyprodukowany w Styrii
27,99 zł
(93,30 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Z semoliny z pszenicy durum
- Czas gotowania: 7 minut
- Wegański
Nr art.: GP-68, Zawartość: 300 g, EAN: 9120122070130
Kupowane często z Gutbehütet Pilzmanufaktur Sos grzybowy bio
Opis
Makaron wstążkowy z grzybami o wegańskiej recepturze składa się wyłącznie z kaszy manny z pszenicy durum i pudru grzybowego z różnych rodzajów grzybów. Całość wytwarzana jest w południowej Styrii i wspaniale komponuje się z olejem z orzechów włoskich i duszonymi pomidorami lub marchewką. Jeśli ma to być danie mięsne, makaron grzybowy jest idealny jako dodatek do dziczyzny lub wołowiny.
Czas gotowania: 7 minut
Marki: | Gutbehütet Pilzmanufaktur |
---|---|
Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański |
Pochodzenie: | Austria |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Właściwości: | nie zawiera sztucznych aromatów, nie zawiera sztucznych barwników, nie zawiera konserwantów, nie zawiera wzmacniaczy smaku |
Pochodzenie surowca: | Austria |
Składniki
- semolina z pszenicy durum
- 10 % Proszek z grzybów [1]
- boczniak ostrygowaty
- shiitake
- boczniak różowy
- boczniak cytrynowy
- boczniak mikołajkowy
- soplówka jeżowata
- z rolnictwa ekologicznego
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1013 / 242 kj / kcal |
tłuszcz | 0,7 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,1 g |
węglowodany | 49 g |
w tym cukier | 0 g |
białko | 7,3 g |
sól | 0 g |