Greenomic Pikantny zestaw sosów bruschetta, 140 g
Typowe kalabryjskie, pikantne pasty do smarowania
45,02 zł 51,00 zł -12%
(321,57 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- 1x pasta rybna
- 2x pasty warzywne
- 1x pasta wieprzowa
Nr art.: GRE-3342, Zawartość: 140 g, EAN: 8058333931142
Kupowane często z Greenomic Sos kremowy, bruschetta (135)


Opis
Zestaw „La Bruschetteria Piccante” zawiera cztery typowe kalabryjskie pasty dla tych, którzy kochają pikantny smak:
- 35g pikantnej kalabryjskiej pasty warzywnej „Delizia di verdure piccanti”
- 35g pasty chilli „Peperoncino Macinato”
- 35g pasty wieprzowej „Nduja Calabrese di Spilinga”
- 35g pasty rybnej „Pescetti al peperoncino”
Idealny zestaw do włoskich przystawek lub przekąsek, tj. bruschetta i crostini, jako sos z warzywami i paluszkami chlebowymi grissini, a także świetny prezent dla fanów kuchni włoskiej.
Marki: | Greenomic |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
Składniki
Pikantna, kalabryjska pasta warzywna „Delizia di verdure piccanti”
55 % ostre papryczki, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, olej słonecznikowy, bakłażan, papryka słodka, cukinia, marchew, karczochy, pomidory suszone, 5 % boczniak ostrygowaty (Pleurotus ostreatus), ocet winny, czosnek, oregano, bazylia, sól
Pasta chili „Peperoncino Macinato”
85 % ostre papryczki, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, olej słonecznikowy, ocet winny, czosnek, pietruszka, sól
Pasta wieprzowa „Nduja Calabrese di Spilinga”
42 % tłuszcz wieprzowy, 30 % wieprzowina, 25 % Chilli, oliwa z oliwek, sól
Pasta rybna „Pescetti al peperoncino”
55 % kłujkowate (Neosalanx Spp.), papryka słodka, 5 % ostre papryczki, koper, oregano, olej słonecznikowy, sól
Wartość odżywcza
Pikantna, kalabryjska pasta warzywna „Delizia di verdure piccanti”
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1294 / 309 kj / kcal |
tłuszcz | 32 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 9,1 g |
węglowodany | 2,5 g |
w tym cukier | 1,1 g |
białko | 1,9 g |
sól | 3,1 g |
Pasta chili „Peperoncino Macinato”
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 205 / 49 kj / kcal |
tłuszcz | 49 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5,6 g |
węglowodany | 0 g |
w tym cukier | 0 g |
białko | 0 g |
sól | 3,3 g |
Pasta wieprzowa „Nduja Calabrese di Spilinga”
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 2227 / 532 kj / kcal |
tłuszcz | 50 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 23 g |
węglowodany | 0,3 g |
w tym cukier | 0 g |
białko | 20 g |
sól | 2,2 g |
Pasta rybna „Pescetti al peperoncino”
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 795 / 190 kj / kcal |
tłuszcz | 16 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 3 g |
węglowodany | 2 g |
w tym cukier | 0 g |
białko | 9 g |
sól | 17 g |