Die Käsemacher Ser kozi z regionu Waldviertel, 120 g
Przyjemność z koziego sera
22,99 zł
(191,58 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Ser ręcznie robiony według tradycyjnej receptury
- Delikatnie kwaśny smak koziego mleka
- Dla czystej przyjemności i do gotowania
Nr art.: DKM-1977, Zawartość: 120 g, EAN: 9003454125603
Opis
Ser kozi z regionu Waldviertel, podobnie jak wszystkie produkty firmy DIE KÄSEMACHER, jest wytwarzany z wielką miłością i pasją. Ser półtwardy jest wyrabiany ręcznie według tradycyjnej receptury regionu Waldviertel.
Lekko kwaśny smak i delikatny aromat koziego mleka sprawiają, że ser kozi to kulinarny, uniwersalny produkt: czy na półmisku serowym, do zapiekania, do poprawiania smaku, czy jako smaczny dodatek do sałatki, nadaje się do wszystkiego.
Marki: | Die Käsemacher |
---|---|
Forma diety: | Bez glutenu |
Pochodzenie: | Austria |
Właściwości: | bezglutenowy |
Składniki
- 99 % pasteryzowane mleko kozie
- sól kuchenna
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1290 / 308 kj / kcal |
tłuszcz | 24 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 11 g |
węglowodany | 2 g |
w tym cukier | 2 g |
białko | 21 g |
sól | 1,5 g |
Recenzje naszych klientów
0 ocen klientów po polski dla Die Käsemacher Ser kozi z regionu Waldviertel
5 gwiazdek | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 1 | (100%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja