Classic Ayurveda Cały organiczny anyż
Anyż do kuchni
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Dobra nuta do curry
Przyprawa pochodzi z południowych Chin, Indii, Wietnamu, Laosu, Filipin i Karaibów. Chiny znają i cenią anyż gwiazdkowy jako przyprawę i roślinę leczniczą od 5000 lat. W Indiach i Chinach kapsułki są popularną przyprawą do drobiu i dań mięsnych.
Anyż do kuchni
W kuchni zachodniej anyż gwiaździsty stosuje się w całości lub w zmielony, zwłaszcza w świątecznej piekarni - czysty lub zawarty w przyprawach. Równie dobrze komponuje się z powidłami śliwkowymi, kompotem jabłkowym lub budyniem.
Marki: | Classic Ayurveda |
---|---|
Pochodzenie: | Chiny |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Classic Ayurveda Cały organiczny anyż
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja