bioasia Bio cukier z kwiatów kokosa, 250 g
Naturalny sposób na słodzenie
20,99 zł
(83,96 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- 100% organiczna jakość
- Z kwiatu palmy kokosowej
- Słodowy, karmelowy smak
Nr art.: KK-5145, Zawartość: 250 g, EAN: 4316734051451
Opis
Pożegnaj się z rafinowanym cukrem i przywitaj się ze słodką naturalnością dzięki organicznemu cukrowi z kwiatu kokosa od bioasia!
Cukier ten jest wytwarzany z kwiatów palmy kokosowej w Indonezji i stanowi pyszną alternatywę dla konwencjonalnych substancji słodzących. Pochodzi z kontrolowanych upraw ekologicznych, nie zawiera jakichkolwiek sztucznych dodatków i zachwyca słodowym, karmelowym smakiem.
Nadaje się zarówno do wypieków, jak i do tworzenia deserów oraz uszlachetniania kawy i smoothies - z tym cukrem w mgnieniu oka stworzysz słodkie kreacje, które zachwycą Ciebie i Twoich bliskich. Wprowadź kawałek indonezyjskiego słońca do swojej kuchni!
Marki: | bioasia |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Forma diety: | Wegańskie , Bez glutenu |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w suchym miejscu |
Właściwości: | bezglutenowy |
Składniki
- 100 % cukier z kwiatu kokosa [1]
- z kontrolowanej uprawy biologicznej.
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1608 / 384 kj / kcal |
tłuszcz | 0,6 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,1 g |
węglowodany | 93 g |
w tym cukier | 91 g |
białko | 1,5 g |
sól | 0,01 g |