Bavicchi Kiełki "czerwonej kapusty" bio, 12 g

Przekonują smakiem i kolorem

11,99 zł

(999,17 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 12 g

Jeszcze 7 sztuk dostępnych w magazynie

Dostawa do wtorek, 26 listopada, jeśli zamówienie zostanie złożone do piątek do 00:00 godz..

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Ostry i delikatny smak
  • Do dekoracji
  • Idealne do dań warzywnych

Nr art.: XPF-BAV-VCC0403, Zawartość: 12 g, EAN: 8003419011300

Opis

Kiełki czerwonej kapusty są bogate w składniki odżywcze i można je uprawiać przez cały rok. Czerwono-fioletowe pędy mają delikatny i nieco ostry smak. Idealne do stosowania w daniach warzywnych i twarogu ziołowym, a także do dekoracji.

Wskazówki:

  • Moczyć nasiona przez około 8-10 godzin.
  • Po namoczeniu nasiona należy dokładnie opłukać.
  • Rozprowadź równomiernie na wieży kiełkowania lub wsyp do słoika do kiełkowania.
  • Podlewaj 2 do 3 razy dziennie, aż do zakończenia kiełkowania.
  • Gotowe kiełki można przechowywać w lodówce, gdzie będą jeszcze trochę rosły.
  • Przed jedzeniem dokładnie umyj kiełki.
Marki: Bavicchi
Znak jakości: Certyfikowany organiczny

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Bavicchi Kiełki "czerwonej kapusty" bio

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Kiełki "czerwonej kapusty" bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder