Bavicchi Kiełki "czerwonej kapusty" bio, 12 g
Przekonują smakiem i kolorem
11,99 zł
(999,17 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Ostry i delikatny smak
- Do dekoracji
- Idealne do dań warzywnych
Nr art.: XPF-BAV-VCC0403, Zawartość: 12 g, EAN: 8003419011300
Opis
Kiełki czerwonej kapusty są bogate w składniki odżywcze i można je uprawiać przez cały rok. Czerwono-fioletowe pędy mają delikatny i nieco ostry smak. Idealne do stosowania w daniach warzywnych i twarogu ziołowym, a także do dekoracji.
Wskazówki:
- Moczyć nasiona przez około 8-10 godzin.
- Po namoczeniu nasiona należy dokładnie opłukać.
- Rozprowadź równomiernie na wieży kiełkowania lub wsyp do słoika do kiełkowania.
- Podlewaj 2 do 3 razy dziennie, aż do zakończenia kiełkowania.
- Gotowe kiełki można przechowywać w lodówce, gdzie będą jeszcze trochę rosły.
- Przed jedzeniem dokładnie umyj kiełki.
Marki: | Bavicchi |
---|---|
Znak jakości: | Certyfikowany organiczny |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Bavicchi Kiełki "czerwonej kapusty" bio
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja