Arche Naturküche Bio pasta Umeboshi, 140 g
Wyrafinowana przyprawa z Japonii
43,99 zł
(314,21 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Z fermentowanych moreli
- Słodka, kwaśna i słona
- Do sosów do maczania, sałatkowych i innych
Nr art.: BIOG-249321, Zawartość: 140 g, EAN: 4020943131100
Opis
Aby wyprodukować pastę Arche Umeboshi starannie wyselekcjonowane morele poddaje się najpierw fermentacji kwasem mlekowym. Ta japońska specjalność, znana jako morele Umeboshi, jest następnie drobno mielona.
Morele Umeboshi są prawdziwą ucztą i dodają potrawom prawdziwego smaku dzięki owocowo-słodko-kwaśno-słonemu smakowi. Szczególnie dobrze komponują się na przykład w słodko-kwaśnych daniach z patelni wok lub w owocowych sałatkach.
Pastę Umeboshi można stosować tak samo jak morele, ale łatwiej ją dozować. Konsystencja puree jest również idealna do sosów do maczania, sałatkowych i innych sosów.
Marki: | Arche Naturküche |
---|---|
Znak jakości: | Pieczęć ekologiczna, Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 117 / 28 kj / kcal |
tłuszcz | <0,5 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,3 g |
węglowodany | 0,9 g |
w tym cukier | 0,9 g |
białko | 0,7 g |
sól | 19,5 g |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Arche Naturküche Bio pasta Umeboshi
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja