Arche Naturküche Bio mączka chleba świętojańskiego

Nie trzeba gotować

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Mączka chleba świętojańskiego jest wytwarzana z nasion szarańczyna strąkowego (znanego również jako drzewo chleba świętojańskiego). Jest bezglutenowa, bezsmakowa i czysto roślinna.

Mączka chleba świętojańskiego wiąże również zimne jedzenie i nie musi być gotowana, aby zadziałać. Dzięki temu jest idealnym spoiwem do kremowych deserów. Oczywiście można nim również zagęścić zupy i sosy.

Dozowanie: 1 - 2 łyżeczki ekologicznej mączki chleba świętojańskiego Arche wystarczą do związania 500 ml płynu.

Przygotowanie na zimno: wymieszaj mączkę chleba świętojańskiego z zimnym płynem (upewnij się, że nie ma grudek). Pozostaw do napęcznienia.

Przygotowanie na ciepło: ugotowany płyn musi wystygnąć. Następnie dodać mączkę chleba świętojańskiego (nie powinno być grudek). Ponownie doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając.

Marki: Arche Naturküche

ocen klientów po polski dla Arche Naturküche Bio mączka chleba świętojańskiego

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Bio mączka chleba świętojańskiego", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder