Alpe Magna - Ragùs & Sughi
Kultura rzeźnicza z Dolomitów
Sklep mięsny rodziny Simonetto produkuje tradycyjne włoskie ragù i sughi od 1953 roku - bez żadnych dodatków, ale z wielką pasją i kunsztem.
Alpe Magna: 1 - 6 z 6 artykułów
-
Alpe Magna Ragout z jelenia, 180 g
- 60% delikatnej dziczyzny
- Wyśmienite przyprawy
- Prawdziwy włoski smak
-
Alpe Magna Sos mięsny w stylu wiejskim, 180 g
- Idealny do makaronu i polenty
- Powoli duszony
- Świeże warzywa, aromatyczne przyprawy
-
Alpe Magna Ragout z dzika, 190 g
- 60% mięsa z dzika
- Do dań jesiennych i zimowych
- Pełny smak
-
Alpe Magna Sos z borowikami i salsiccia, 190 g
- Pełny w smaku sos do makaronu
- Intensywne aromaty
- Idealny do krótkich makaronów i gnocchi
-
Alpe Magna Sos z radicchio i boczkiem, 180 g
- Idealny do pikantnych dań
- Z makaronem i risotto
- Autentyczny smak
-
Alpe Magna Sos z boczkiem i kurkami, 190 g
- Kremowa konsystencja
- Pikantna nuta
- Intensywny smak