Alnatura Bip pasta do smarowania warzywna - grillowana papryka i orzech włoski, 135 g
Duet na jesienną przekąskę
9,19 zł 10,99 zł -16%
(68,07 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Wegańska receptura
- Orzechowo-owocowy smak
- 56% warzyw
Nr art.: MM-208501, Zawartość: 135 g, EAN: 4104420177543
Kupowane często z Alnatura Bio pasta do smarowania Papryka i Chili, 180 g


Opis
W tym wariancie pasty do smarowania aromatyczna owocowość grillowanej papryki łączy się z chrupiącą konsystencją orzechów włoskich. Dzięki 56% zawartości warzyw nie tylko dodaje pikantnego smaku przekąskom, ale także różnorodnym kreacjom kulinarnym.
Wskazówka:
Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Marki: | Alnatura |
---|---|
Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni, Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Składniki
29 % czerwona papryka, 18 % grillowana czerwona papryka[1], woda pitna, 9 % Cebula[1], nasiona słonecznika, olej słonecznikowy[1], koncentrat pomidorowy[1], 4 % orzechy włoskie[1], Syrop z agawy[1], skrobia ziemniaczana[1], koncentrat soku z cytryny[1], sól morska, zagęszczacz (guma guar[1]), papryka słodka[1], pieprz biały[1], lubczyk[1]
- z rolnictwa ekologicznego
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 779 / 186 kj / kcal |
tłuszcz | 14 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1,5 g |
węglowodany | 9,7 g |
w tym cukier | 6,5 g |
substancje balastowe | 3,2 g |
białko | 3,6 g |
sól | 1,2 g |