Alnatura Bio wegańskie jajko
Bez jajek smakuje równie dobrze
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Wegańskie "jajko" dla wszystkich, którzy pieką lub gotują wegańskie potrawy jest pozycją obowiązkową. Ciasto, naleśniki albo jako środek wiążący - wszystko uda się z tym proszkiem. Składa się m.in. z mąki z łubinu i ma swój własny, neutralny smak. Z jednego opakowania otrzymasz 3 jajka.
Przygotowanie: 5 gram (około jedna łyżeczka) proszku wymieszać z 50 ml wody mineralnej - tak przygotujesz jedno jajko. Dalej postępować zgodnie z przepisem.
Wskazówka: proszek ten nie nadaje się przygotowania potraw jajecznych, takich jak jajecznica.
Marki: | Alnatura |
---|---|
Pochodzenie: | Niemcy |
Pochodzenie surowca: | Niemcy |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Alnatura Bio wegańskie jajko
5 gwiazdek | | 1 | (50%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 1 | (50%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
2 oceny
- Nie jest dostępna żadna recenzja