Aromatyczne pasty i pesto do gotowania
Aromatyczne pasty i pesto: 1 - 30 z 53 artykułów
-
-
Greenomic Pesto, z czosnkiem, oliwą z oliwek i chili (135 g)
- Różne rodzaje
- Do typowych włoskich dań z makaronu
- Najlepsze składniki z Toskanii
-
Berghofer Mühle Pesto z pestek dyni i orzecha włoskiego, 100 g
- Z orzechami włoskimi
- Specjalne pesto
- Do makaronu i jako dip
-
Viani Alimentari PESTO ROSSO - z suszonymi pomidorami, 180 g
- Bez czosnku
- Może być stosowany do makaronu i bruschetty
-
Alnatura Bio Pesto Basilico, 130 g
- Szybkie przygotowanie
- Bez sera i czosnku
- Pełny smak
-
La Gallinara Pesto po genueńsku, 180 g
- Wspaniałe aromaty
- Pyszne z zimną cielęciną
- Z oliwą z oliwek, parmezanem i orzeszkami pinii
-
Sapore di Sole Ekologiczne pesto z bazylii, 180 g
- Delikatny aromat i kremowa konsystencja
- Orzechy nerkowca i oliwa z oliwek extra vergine
- 100% naturalny i wegański
-
Schalk Mühle Organiczne pesto z pestek z dyni, 80g
- Głębokie zielone nuty
- Orzechowy
- Jako pasta do smarowania lub pesto
-
Ölmühle Solling Pesto z nerkowca i pestek dyni BIO, 110 g
- Pikantne
- Z najlepszych składników organicznych
- Styryjskie pestki dyni
-
-
Viani Alimentari TARTUFATA - Pestato di funghi misti e tartufo/pestato z grzybami i truflami, 170 g
- Ziemisty smak
- Z oliwą z oliwek
- Dobrze komponuje się z makaronem i sosami
-
-
LaSelva Bio Verde Pesto, 130 g
- Bazylia z Toskanii
- Łagodny smak
- Bez czosnku
-
Kürbishof Koller Pesto z pestek dyni, 100 g
- Wiele możliwości zastoswania
- Do spaghetti i gnocchi
- Idealne do potraw z pomidorami i mozzarellą
-
La Gallinara Pesto w stylu sycylijskim, 130 g
- Z pomidorami dojrzewającymi w słońcu
- Specjalność Sycylii
- Wszechstronne
-
Fink's Delikatessen Pesto z orzechów włoskich i pomidorów, 106 ml (90 g)
- Pyszny smak
- Pasuje do makaronu i ryb
- Owocowe i pikantne
-
Berghofer Farmery Pesto z pestek dyni, 100 g
- Doskonałe do makaronu
- Przyjemność na chlebie
-
Genuss am See Sos z ryby salvelinus, 125 g
- Pyszny z makaronem
- Udoskonalony serem asmonte
- Z Ausseerland
-
-
Berghofer Mühle Pesto z pestek dyni, 100 g
- Świeżo przygotowane ręcznie
- Idealne jako pasta do pieczywa i dip
- Wspaniale orzechowe
-
-
-
Ölmühle Solling Bio pesto z pomidorków koktajlowych, 110 g
- Pikantne
- Z włoskimi przyprawami
- Dojrzewające w słońcu, włoskie pomidory
-
Sapore di Sole Bio pesto z Jarmużu Lacinato, 180 g
- 100% warzyw
- Tylko dojrzałe warzywa
- Dla szerokiej gamy przepisów
-
LaSelva Bio Pesto vegan, 180 g
- Najlepsza organiczna bazylia
- Z orzeszkami piniowymi i czosnkiem
- Bez sera
-
Hofladen Hirschmann Styryjskie pesto z pestek dyni, 110 g
- Idealny do makaronu
- Smaczny również jako pasta na chleb
- Zrównoważony smak
-
LaSelva Bio Pesto calabrese, 135 g
- Z papryką i ricottą
- Z małymi kawałkami
- Cudownie kremowe
-
Viani Alimentari Pesto po genueńsku bez czosnku, 180 g
- Z Ligurii
- Przyjemna konsystencja
- Wysokiej jakości składniki
-
La Gallinara Pesto z dzikim włoskim koprem, 130 g
- Udoskonalone orzeszkami piniowymi, rodzynkami i chili
- Idealne jako dodatek do mięsa i drobiu
-
Berghofer Mühle Pesto z pestek dyni z czosnkiem, 100 g
- Orzechowe i aromatyczne
- Świeżo przygotowane ręcznie
- Idealne do makaronów, sałatek i dipów