Tartuflanghe Tagliolini z barolo i truflą, 250 g
Makaron o smaku czerwonego wina i trufli
75,00 zł
(300,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Typowe składniki z Piemontu
- Z letnimi truflami
- Wykonane z pszenicy durum i jaj
Nr art.: IMT-TL05PA007, Zawartość: 250 g, EAN: 8010939409920
Opis
Tagliolini to cienki makaron wstążkowy z pszenicy durum, jajek i soli. Ten rodzaj makaronu jest typowy dla regionu Piemontu. Tak samo typowy jak wytrawny Barolo, który jest uprawiany w winnicach tego włoskiego regionu. Czarna letnia trufla również pochodzi z Piemontu. Więc co może być bardziej naturalnego niż połączenie tych 3 regionalnych specjałów w jednym produkcie?
Wskazówka: Taglionlini smakują wyśmienicie nawet bez sosu - po prostu gotowane al dente, uszlachetnione odrobiną masła lub oliwy z oliwek i podawane z startym Parmigiano Reggiano.
Marki: | Tartuflanghe |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
Może zawierać śladowe ilości: | F - soja |
Składniki
- semolina z pszenicy durum
- 20 % Jajka
- 4 % wino czerwone
- 3 % letnie trufle (Tuber aestivum Vitt.)
- buraki w proszku
- aromat
- koncentrat pomidorowy
Może zawierać śladowe ilości soi.
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1658 / 396 kj / kcal |
tłuszcz | 3,7 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,9 g |
węglowodany | 74 g |
w tym cukier | 2,2 g |
białko | 15 g |
sól | 0,11 g |
Recenzje naszych klientów
0 ocen klientów po polski dla Tartuflanghe Tagliolini z barolo i truflą
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 2 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
2 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja