Sapore di Sole Bio passata z pomidorów daktylowych
Najwyższa jakość do wielu potraw
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Passata to wyśmienita baza do wielu potraw stworzonych z przetartych pomidorów: sosy do makaronu, sos do pizzy, zupa, nadziewana papryka, leczo i wiele innych! Ten rodzaj passaty składa się wyjątkowych owoców pomidorów Datterini, które są uprawiane na wysokości do 800 metrow powyżej poziomu morza suchą metodą. Dzięki temu do ich hodowli zużywa się małe ilości wody, a dojrzałe owoce mimo tego są soczyste i pyszne w smaku. Wartościowy produkt z holistycznego gospodarstwa ekologicznego.
Marki: | Sapore di Sole |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Sapore di Sole Bio passata z pomidorów daktylowych
5 gwiazdek | | 2 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
2 oceny
- Nie jest dostępna żadna recenzja