Sapore di Sole Bio makaron Tagliatelle Timilia z pełnoziarnistej pszenicy durum, 400 g
Wykonane na bazie wody mineralnej z gór Nebrodi
20,88 zł 23,99 zł -13%
(52,20 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Z semoliny Timilia
- Czas gotowania: 8 minut
- Doskonały smak
Nr art.: EF-721012, Zawartość: 400 g, EAN: 8052286874129
Opis
Makaron Tagliatelle od Sapore di Sole są wytwarzane z sycylijskiej semoliny Timilia i wody mineralnej z gór Nebrodi. Semolina Timilia jest uważana za najstarszy rodzaj pszenicy na wyspie. Makaron jest suszony w niskich temperaturach przez 24 do 72 godzin. Podczas gotowania rozwija swój wyjątkowy smak.
Czas gotowania: 8 minut
Marki: | Sapore di Sole |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Pochodzenie: | Włochy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Pochodzenie surowca: | Włochy |
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1507 / 360 kj / kcal |
tłuszcz | 1,7 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,1 g |
węglowodany | 70 g |
w tym cukier | 1,5 g |
substancje balastowe | 11 g |
białko | 12 g |
sól | 0 g |