Ölmühle Fandler Verjus - sok z młodych winogron
Łagodny ocet , delikatniejszy niż cytryna
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Verjus to kwaśny sok, powstający poprzez wyciskanie winogron. Jest on zdecydowanie łagodniejszy niż ocet i jest bardzo chętnie używany w kuchni tureckiej, francuskiej i irańskiej jako przyprawa. Verjus pochodzi z częściowo dojrzałych winogron i jest przyjemną alternatywą dla octu, cytryny czy wina. Zawiera mało kalorii, jest wegański i jest naturalnym wzmacniaczem smaku.
Verjus jest wszechstronny w kuchni...
Pasuje do: sałatek, sosów, zup i dań jednogarnkowych, do drobiu, ryb czy potraw z grilla, do marynowania warzyw i owoców do owoców morza, chutney lub sosów na grilla.
Marki: | Ölmühle Fandler |
---|
Recenzje naszych klientów
0 ocen klientów po polski dla Ölmühle Fandler Verjus - sok młodych winogron
4 recenzje klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 6 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
6 ocen
Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 4 recenzje w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja