Opis
Ostra pasta z chili z własnego gospodarstwa, do przyprawiania i udoskonalania. Przynosi przyjemną ostrość w zupach, sosach i potrawach mięsnych.
Marki: | LaSelva |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
Dodatkowe informacje
Składniki:
Chilli 39%, koncentrat pomidorowy, oliwa z oliwek, czosnek, sól morska, bazylia, ocet, pieprz, jagody jałowca
Zawarte alergeny: warzywa i rośliny strączkowe
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Ciepło spalania | 666 kJ / 354 kcal |
Tłuszcz | 11,6 g |
z tym kwasy tłuszcze nasycone | 1,6 g |
Węglowodany | 10,3 g |
w tym cukry | 2,6 g |
Błonnik | 1,4 g |
Białko | 2,7 g |
Sól | 2,32 g |