KoRo Ksylitol
Słodziki bez wyrzutów sumienia
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Ksylitol, znany również jako cukier brzozowy, jest pozyskiwany z liści i resztek kolb kukurydzy. Jest idealny do pieczenia, gotowania i słodzenia ulubionych potraw, ponieważ cukier brzozowy ma o 40% mniej kalorii na 100 gramów i nadal ma taką samą moc słodzącą jak cukier rafinowany.
Ponadto nie krystalizuje podczas pieczenia i można go stosować 1:1 jak zwykły cukier. Wyczaruj słodkie wypieki, dżemy, lemoniady i wszystko, czego dusza zapragnie z niskokalorycznym składnikiem!
Sposób użycia:
Ksylitol można stosować do pieczenia i gotowania 1:1 jak zwykły cukier.
Uwaga:
Może zawierać śladowe ilości glutenu, soi, sezamu, migdałów, orzechów laskowych, orzechów włoskich, orzechów nerkowca i pistacji.
Marki: | KoRo |
---|