Kelloggs – znane na całym świecie płatki śniadaniowe
Obfity początek, który wystarcza na długo
Kelloggs: 4 artykuły
-
Kelloggs Crunchy granola płatki Choco&Nuts, 1,50 kg
- Orzechowe i czekoladowe
- Jako przekąska z dodatkami lub bez
- Aromatyczna mieszanka na śniadanie
-
Kelloggs Smacks płatki, 600 g
- Chrupiąca, dmuchana pszenica z cukrem
- Idealne do mleka i jogurtu
- Udoskonali musli i inne
-
Kelloggs Crunchy Granola Classic, 1,50 kg
- Pełnoziarniste płatki owsiane i kokos
- Cudownie chrupiące i słodkie
- Świetnie smakuje z mlekiem i jogurtem
-
Kelloggs Choco Krispies czekoladowe, 420 g
- Intensywnie czekoladowe i chrupiące
- Smakują z lub bez mleka
- Idealne do mieszania
Wszystkie ceny zawierają VAT
Kto ich nie zna, oryginalne płatki kukurydziane Kellogg's? W połączeniu z gorącym lub zimnym mlekiem – tu opinie są różne – a także miodem, cukrem czy syropem klonowym powstaje pyszne śniadanie, które cieszy się popularnością wśród pokoleń dużych i małych. W 1906 bracia Kellogg założyli swoją firmę w Michigan, w USA. Jednak to już w 1894 roku udało im się wyprodukować swoje pierwsze płatki kukurydziane - kawałek historii kulinarnej, ten mały, chrupiący płatek! Obecnie firma produkuje na całym świecie i inspiruje szeroką gamą produktów zbożowych na śniadanie i przekąskę: płatki kukurydziane, ciasteczka, batoniki, chrupiące musli i wiele, wiele więcej - wybór jest trudny. Chrupiące śniadanie z Kellogg's na pewno nigdy nie będzie nudne!