J.Kinski Bio Shoyu Seaweed Mushroom baza do ramenu, 525 ml

Algi z upraw zarządzanych w sposób zrównoważony

29,61 zł 32,99 zł -10%

(56,40 zł / l, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 525 ml

Dostępny

Dostawa do poniedziałek, 7 kwietnia, jeśli zamówienie zostanie złożone do środa do 00:00 godz..

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Umami z alg i grzybów
  • Delikatny karmelowy smak
  • Starannie wyprodukowany

Nr art.: GOO-102019, Zawartość: 525 ml, EAN: 4270001589781

Kupowane często z J.Kinski Bio wieprzowy bulion bazowy do Ramenu "Tonkotsu Style", 525 ml

Bio Shoyu Seaweed Mushroom baza do ramenu - 525 ml Bio wieprzowy bulion bazowy do Ramenu
J.Kinski Bio Shoyu Seaweed Mushroom baza do ramenu - 525 ml 29,61 zł (56,40 zł / l)
J.Kinski Bio wieprzowy bulion bazowy do Ramenu "Tonkotsu Style", 525 ml 29,61 zł (56,40 zł / l)
Cena całkowita: 59,22 zł
Opis

Unikalna kompozycja alg wakemeal, grzybów shiitake i najlepszego organicznego shoyu (tradycyjnego japońskiego sosu sojowego), która nie pozostawia nic do życzenia.

  • Najlepsze składniki organiczne, starannie przetwarzane ręcznie
  • Sos w czystej postaci lub jako baza do ramenu
  • Łagodny karmelowy smak
  • Zrównoważona uprawa wodorostów
  • Staranny proces produkcji: delikatne przygotowany przez 10 godzin w temperaturze 80°C, a następnie wielokrotnie zalewany octem ryżowym, solą i cukrem buraczanym

Zawartość: 525 ml

Wskazówka producenta: Termin przydatności do spożycia: co najmniej 12 miesięcy od daty dostawy.

Intensywny smak umami z japońskiego shoju, najlepszych grzybów drożdżowych & Co.

Algi z upraw zarządzanych w sposób zrównoważony.

Marki: J.Kinski
Znak jakości: Certyfikat ekologiczny zgodnie z przepisami WE dotyczącymi produktów organicznych
Forma diety: Wegańskie
Może zawierać śladowe ilości: D - ryby
Uwaga dotycząca przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni, Przechowywać w temperaturze pokojowej, Przechowywać z dala od światła, Przechowywać w suchym miejscu
Właściwości: nie zawiera syntetycznych konserwantów
Składniki

woda pitna, woda pitna, 3 % sos Shoyu[1] (woda pitna, soja[1], pszenica[1], sól morska, Aspergillus oryzae), celuloza mikrokrystaliczna, 2 % grzyb shiitake (twardnik japoński)[1], surowy cukier trzcinowy[1], 1 % Glony Wakame[1], Ocet ryżowy[1] (woda pitna, ryż niełuskany, Aspergillus oryzae), sok z limonki[1], sól kamienna, sok cytrynowy[1], olej sezamowy[1], Wino ryżowe[1] (słodki ryż[1], Shochu[1] (woda pitna, ryż[1], Koji ferment), woda pitna, Aspergillus oryzae)

  1. z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 ml
Zawartość energetyczna / spalania 63 / 15 kj / kcal
tłuszcz 0,1 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0 g
węglowodany 2,9 g
  w tym cukier 2,9 g
białko 0,5 g
sól 0,75 g

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla J.Kinski Bio Shoyu Seaweed Mushroom baza do ramenu

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Bio Shoyu Seaweed Mushroom baza do ramenu", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder