J.Kinski Bio Shoyu Seaweed Mushroom baza do ramenu, 525 ml

Algi z upraw zarządzanych w sposób zrównoważony

33,99 zł

(64,74 zł / l, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 525 ml

Jeszcze 7 sztuk dostępnych w magazynie

Dostawa do wtorek, 26 listopada, jeśli zamówienie zostanie złożone do piątek do 00:00 godz..

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Umami z alg i grzybów
  • Delikatny karmelowy smak
  • Starannie wyprodukowany

Nr art.: GOO-102019, Zawartość: 525 ml, EAN: 4270001589781

Opis

Unikalna kompozycja alg wakemeal, grzybów shiitake i najlepszego organicznego shoyu (tradycyjnego japońskiego sosu sojowego), która nie pozostawia nic do życzenia.

  • Najlepsze składniki organiczne, starannie przetwarzane ręcznie
  • Sos w czystej postaci lub jako baza do ramenu
  • Łagodny karmelowy smak
  • Zrównoważona uprawa wodorostów
  • Staranny proces produkcji: delikatne przygotowany przez 10 godzin w temperaturze 80°C, a następnie wielokrotnie zalewany octem ryżowym, solą i cukrem buraczanym

Zawartość: 525 ml

Wskazówka producenta: Termin przydatności do spożycia: co najmniej 12 miesięcy od daty dostawy.

Intensywny smak umami z japońskiego shoju, najlepszych grzybów drożdżowych & Co.

Algi z upraw zarządzanych w sposób zrównoważony.

Marki: J.Kinski
Znak jakości: Certyfikat ekologiczny zgodnie z przepisami WE dotyczącymi produktów organicznych
Forma diety: Wegańskie
Może zawierać śladowe ilości: D - ryby
Uwaga dotycząca przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni, Przechowywać w temperaturze pokojowej, Przechowywać z dala od światła, Przechowywać w suchym miejscu
Właściwości: nie zawiera syntetycznych konserwantów
Składniki
  • woda pitna
  • woda pitna
  • 3 % sos Shoyu [1]
    • woda pitna
    • soja [1]
    • pszenica [1]
    • sól morska
    • Aspergillus oryzae
  • celuloza mikrokrystaliczna
  • 2 % grzyby shiitake [1]
  • surowy cukier trzcinowy [1]
  • 1 % Glony Wakame [1]
  • Ocet ryżowy [1]
    • woda
    • ryż niełuskany
    • Aspergillus oryzae
  • sok z limonki [1]
  • sól kamienna
  • sok cytrynowy [1]
  • olej sezamowy [1]
  • Wino ryżowe [1]
    • słodki ryż [1]
    • Shochu [1]
      • woda
      • ryż [1]
      • Koji ferment
    • woda
    • Aspergillus oryzae
  1. z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 ml
Zawartość energetyczna / spalania63 / 15 kj / kcal
tłuszcz0,1 g
nasycone kwasy tłuszczowe0 g
węglowodany2,9 g
cukier2,9 g
białko0,5 g
sól0,75 g

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla J.Kinski Bio Shoyu Seaweed Mushroom baza do ramenu

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Bio Shoyu Seaweed Mushroom baza do ramenu", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder