Dr. Oetker Dodatek do kremów serowych i jogurtowych, 175 g

Tak przygotujesz pyszne ciasto w mgnieniu oka

14,21 zł 15,99 zł -11%

(81,20 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 175 g

Jeszcze 7 sztuk dostępnych w magazynie

Dostawa do czwartek, 3 kwietnia, jeśli zamówienie zostanie złożone do wtorek do 00:00 godz..

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Do kremów twarogowych i jogurtowych
  • Bez gotowania
  • Pewność sukcesu

Nr art.: KAS-247636, Zawartość: 175 g, EAN: 9008200011308

Kupowane często z Dr. Oetker Nadzienie do rurek z kremem, 120 g

Dr. Oetker Dodatek do kremów serowych i jogurtowych - 175 g Nadzienie do rurek z kremem, 120 g
Dr. Oetker Dodatek do kremów serowych i jogurtowych - 175 g 14,21 zł (81,20 zł / kg)
Dr. Oetker Nadzienie do rurek z kremem, 120 g 10,35 zł (118,42 zł / kg)
Cena całkowita: 24,56 zł
Opis

Dzięki temu dodatkowi od Dr. Oetker, ciasta z twarogiem lub kremem jogurtowym są przygotowywane w mgnieniu oka. Do przygotowania nie jest wymagane podgrzewanie ani gotowanie.

Zalecane zastosowanie kremu twarogowego:

  1. Wlej 375 ml zimnego mleka do miski. Dodaj śmietanę w proszku i ubijaj mikserem ręcznym (ubijaczką) na najwyższych obrotach przez około 3 minuty.
  2. Wmieszaj krem w 500 g twarogu w 4 porcjach.

Zalecane zastosowanie kremu jogurtowego:

  1. Wlej 250 ml zimnego mleka do miski. Dodaj śmietanę w proszku i ubijaj mikserem ręcznym (ubijaczką) na najwyższych obrotach przez ok. 3 minuty.
  2. Dodaj 500 g jogurtu i mieszaj przez około 1 minutę do uzyskania gładkiej konsystencji.

Wskazówki:

  • Rozsmaruj gotowy krem na spodzie ciasta i schładzaj przez około 2 godziny. Następnie za pomocą noża zdejmij ciasto z krawędzi formy.
  • Dla większej słodyczy można dodać do kremu 1 płaską łyżkę cukru pudru.
  • Krem smakuje szczególnie dobrze w połączeniu ze świeżymi owocami.
  • Do zrobienia kremu jogurtowego można użyć jogurtu naturalnego lub jogurtu owocowego.
Marki: Dr. Oetker
Uwaga dotycząca przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej, Przechowywać w suchym miejscu
Składniki

cukier, żelatyna, Glukosesirup, olej palmowy, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych (471e)), skrobia modyfikowana, białko mleka, Zakwaszacz (Kwas cytrynowy (E330)), aromat cytrynowy[1]

  1. aromat naturalny
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
Zawartość energetyczna / spalania 528 / 126 kj / kcal
tłuszcz 2,6 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,2 g
węglowodany 17 g
  w tym cukier 15 g
białko 8,7 g
sól 0,13 g

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Dr. Oetker Dodatek do kremów serowych i jogurtowych

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Dodatek do kremów serowych i jogurtowych", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder