Dr. Oetker Cukier żelujący do owoców leśnych

Specjalnie stworzony dla malin, jeżyn i czarnych porzeczek

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Ponieważ owoce mają różną zawartość wody i kwasów, cukier żelujący Dr. Oetker do dżemów jagodowych został opracowany specjalnie dla malin, jeżyn i czerwonych porzeczek. Cukier żelujący nie zawiera dodatku aromatów ani barwników.

Wskazówki dotyczące stosowania:

  • Na jedno opakowanie cukru żelującego do jagód potrzeba 1 kg świeżych lub mrożonych jagód.
  • Dżem można przygotować z połączenia cukru żelującego i 750 ml soku.
Marki: Dr. Oetker

ocen klientów po polski dla Dr. Oetker Cukier żelujący do owoców leśnych

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Cukier żelujący do owoców leśnych", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder