Don Antonio Kremowy sos z serem owczym i pieprzem, 240 ml

Specjalność kuchni rzymskiej

33,85 zł 37,99 zł -11%

(141,04 zł / l, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 240 ml

Dostępny

Dostawa do piątek, 4 kwietnia, jeśli zamówienie zostanie złożone do wtorek do 00:00 godz..

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Z owczego sera Pecorino romano
  • Idealny do kanciastego spaghetti
  • Wegetariański i bezglutenowy

Nr art.: AV-740191, Zawartość: 240 ml, EAN: 8033100270334

Kupowane często z Don Antonio Sos pomidorowy z mięsnym ragout, 480 ml

Don Antonio Kremowy sos z serem owczym i pieprzem - 240 ml Sos pomidorowy z mięsnym ragout, 480 ml
Don Antonio Kremowy sos z serem owczym i pieprzem - 240 ml 33,85 zł (141,04 zł / l)
Don Antonio Sos pomidorowy z mięsnym ragout, 480 ml 37,71 zł (70,52 zł / l)
Cena całkowita: 71,56 zł
Opis

Ten klasyk kuchni rzymskiej wnosi urozmaicenie do Twojej włoskiej kuchni. Nie można nie docenić pełnego w smaku połączenia owczego sera Pecorino Romano i aromatycznej nuty czarnego pieprzu.

Idealny do kanciastego spaghetti, takich jak Tonarelli.

Marki: Don Antonio
Forma diety: Wegetariański, Bez glutenu
Pochodzenie: Włochy
Uwaga dotycząca przechowywania: Jak najszybciej spożyć/zużyć, Po otwarciu przechowywać w lodówce
Właściwości: bezglutenowy, bez inżynierii genetycznej
Pochodzenie surowca: Włochy
Składniki

mleko, woda pitna, 20 % ser Pecorino Romano (mleko owcze, podpuszczka jagnięca, sól), śmietana, Masło, modyfikowana skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, włókna roślinne, naturalny aromat, kwas mlekowy[1], sól, pieprz czarny

  1. Regulator kwasowości
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
Zawartość energetyczna / spalania 812 / 194 kj / kcal
tłuszcz 16 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe 8,5 g
węglowodany 4,7 g
  w tym cukier 2,2 g
białko 8,1 g
sól 1,8 g

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Don Antonio Kremowy sos z serem owczym i pieprzem

Podobne produkty: