Bavicchi Kiełki "Azuki" bio, 90 g
Dla azjatyckiej nuty
11,99 zł
(133,22 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Wysoka zawartość białka
- Do gotowania i blanszowania
- Ulepsza wszystkie dania ryżowe
Nr art.: XPF-BAV-ZFN0403, Zawartość: 90 g, EAN: 8003419011492
Opis
Kiełki "Azuki" mają wysoką zawartość błonnika. Idealne do kuchni orientalnej. Idealne jako dodatek do dań gotowanych lub gotowanych na parze.
Możesz łatwo i praktycznie uprawiać kiełki w domu przez cały rok. Są gotowe do spożycia już po kilku dniach. W przeciwieństwie do w pełni wyrośniętych roślin mają wyższe stężenie składników odżywczych i są łatwiej trawione.
Zastosowanie:
- Namocz nasiona przez ok. 8-10 godzin.
- Po namoczeniu opłucz nasiona.
- Ułóż je równomiernie na kiełkownicy.
- Podlewaj 2 do 3 razy dziennie, aż do wykiełkowania.
- Powstałe kiełki należy przechowywać w lodówce, gdzie będą rosły przez kilka dni.
- Umyj przed jedzeniem.
Marki: | Bavicchi |
---|---|
Znak jakości: | Certyfikowany organiczny |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Bavicchi Kiełki "Azuki" bio
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja