Bavicchi Kiełki "Azuki" bio, 90 g

Dla azjatyckiej nuty

11,99 zł

(133,22 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 90 g

Dostępny

Dostawa do wtorek, 26 listopada, jeśli zamówienie zostanie złożone do piątek do 00:00 godz..

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Wysoka zawartość białka
  • Do gotowania i blanszowania
  • Ulepsza wszystkie dania ryżowe

Nr art.: XPF-BAV-ZFN0403, Zawartość: 90 g, EAN: 8003419011492

Opis

Kiełki "Azuki" mają wysoką zawartość błonnika. Idealne do kuchni orientalnej. Idealne jako dodatek do dań gotowanych lub gotowanych na parze.

Możesz łatwo i praktycznie uprawiać kiełki w domu przez cały rok. Są gotowe do spożycia już po kilku dniach. W przeciwieństwie do w pełni wyrośniętych roślin mają wyższe stężenie składników odżywczych i są łatwiej trawione.

Zastosowanie:

  • Namocz nasiona przez ok. 8-10 godzin.
  • Po namoczeniu opłucz nasiona.
  • Ułóż je równomiernie na kiełkownicy.
  • Podlewaj 2 do 3 razy dziennie, aż do wykiełkowania.
  • Powstałe kiełki należy przechowywać w lodówce, gdzie będą rosły przez kilka dni.
  • Umyj przed jedzeniem.
Marki: Bavicchi
Znak jakości: Certyfikowany organiczny

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Bavicchi Kiełki "Azuki" bio

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Kiełki "Azuki" bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder