Arche Naturküche Bio Umeboshi - morele, 125 g
Sekretna wskazówka z Japonii dla każdego smakosza
42,99 zł
(343,92 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Marynowane z solą morską
- Fermentowane kwasem mlekowym
- Idealne do sałatek
Nr art.: BIOG-196189, Zawartość: 125 g, EAN: 4020943132947
Opis
Morele japońskie, marynowane w soli morskiej i fermentowane kwasem mlekowym, to prawdziwy skarb. Fermentacja kwasu mlekowego to proces, który ma tysiące lat i jest szczególnie ceniony w Japonii. Specjalność ta jest czasami nazywana "śliwką solną", ale botanicznie owoc jest spokrewniony z morelami.
Ponadto dojrzałe, wyselekcjonowane owoce długo dojrzewają w drewnianych beczkach, aby nabrały niepowtarzalnego smaku.
Wskazówki dotyczące użytkowania: dzięki marynowanym morelom japońskim sosy do sałatek, dania warzywne lub inne sosy osiągną zupełnie nowy poziom. Możesz też po prostu cieszyć się nimi samodzielnie jako dodatek do ryżu lub sushi onigiri.
Marki: | Arche Naturküche |
---|---|
Znak jakości: | Pieczęć ekologiczna, Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański |
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 151 / 36 kj / kcal |
tłuszcz | <0,5 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,2 g |
węglowodany | 1 g |
w tym cukier | 1 g |
białko | 1,6 g |
sól | 18,8 g |
Recenzje naszych klientów
0 ocen klientów po polski dla Arche Naturküche Bio Umeboshi - morele
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja