Altmüller Domowy makaron z borowików, 250 g
Idealny do gulaszu lub pysznego dania z warzyw
20,99 zł
(83,96 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Świetny smak grzybów
- Z najlepszych jaj hodowlanych
- Bez sztucznych aromatów i dodatków
- Najlepsza jakość!
Nr art.: AM-00036, Zawartość: 250 g, EAN: 9120098830264
Kupowane często z Altmüller Olej z pestek dyni
Opis
Ze względu na dodatek proszku z borowików makaron ma ciemnobrązowy kolor. Makaron borowikowy idealnie komponuje się z mięsem lub pysznym sosem śmietanowym z warzywami!
WSKAZÓWKA GOTOWANIA: Czy wiesz, że po ugotowaniu makaronu z borowików możesz użyć wody do gotowania jako podstawy do pysznej zupy z borowików? Woda z makaronu może być używana jak wywar i nadaje Twojemu sosowi dodatkowy, delikatny smak grzybowy. Czas gotowania wynosi 4-5 minut.
Marki: | Altmüller |
---|---|
Pochodzenie: | Austria |
Może zawierać śladowe ilości: | A - gluten, C - jaja |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w miejscu, które nie ma wpływu na aromat produktu, Przechowywać w temperaturze pokojowej poniżej 23°C, Przechowywać w temperaturze pokojowej, Przechowywać z dala od światła, Przechowywać w suchym miejscu |
Właściwości: | nie zawiera sztucznych aromatów, nie zawiera sztucznych barwników |
Pochodzenie surowca: | Austria |
Składniki
- semolina z pszenicy durum
- 18 % Jajka
- 2 % sproszkowany borowik
- sól
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1541 / 368 kj / kcal |
tłuszcz | 3,4 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,7 g |
węglowodany | 70 g |
w tym cukier | 0,8 g |
białko | 15 g |
sól | 1,9 g |
Akcesoria
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Altmüller Domowy makaron z borowików
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 2 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
2 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja